Over MOtAM

Motivation to Ambition, kortweg MOtAM, is gebouwd op het inzicht dat plezier en voldoening in je werk begint met intrinsieke motivatie. Doen wat je energie geeft en waar je gelukkig van wordt. Of –zoals de filosoof Confucius het honderden jaren geleden al- zei: “Geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken”. Gevoed door die gedachte werkt MOtAM voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers samen met tientallen coaches.

Jaarlijks worden tal van individuen, teams en organisaties op weg geholpen om meer aandacht te besteden aan intrinsieke motivatie. Onze succesvolle methode is in Nederland geïntroduceerd door Anton Philips, kleinzoon van de oprichter van het gelijknamige concern. Sinds de jaren ’80 heeft hij duizenden mensen geholpen bij de zoektocht naar werk dat echt bij hen past. Hij schreef er een boek over; De kracht van motivatie.

MOtAM werkt voor individuen (van jong tot oud) en organisaties. MOtAM en haar motivatiespecialisten zijn ervan overtuigd dat motivatiebewustzijn van wezenlijk belang is voor een gelukkig en succesvol leven.

Over MOtAM Coaching

Hoe eerder je weet wat jou motiveert, hoe beter je loopbaankeuzes kunt maken in opleiding en werk. Scholieren en docenten kunnen terecht bij Motivatiekompas.nl