DE METHODE

We gaan je niet onder het vergrootglas leggen. Of met een zweverige methode je zielenroerselen analyseren. We willen meteen concreet worden.

Waar het ons om gaat is om iets manifest te maken dat ergens diep in je sluimert. Iets dat je misschien wat verwaarloosd of genegeerd hebt. Of dat je uit het oog verloren bent tijdens je studie of je werk. Vaak is het iets waar je als kind al enorm veel plezier aan beleefde. Intuïtief heb je altijd het gevoel gehad dat het jouw ‘ding’ is.

Onze methodiek is er op gericht jou weer bewust te maken van die positieve, speelse kern. En daar op zoek te gaan naar datgene dat je altijd al gemotiveerd heeft. Dat vormt de basis van een motivatie analyse die we gezamenlijk opstellen en die uiteindelijk resulteert in een stappenplan. Zo kun je onder leiding van een coach gefundeerde keuzes maken voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

De Methode - intrinsieke motivatie - MOtAM

Het is geen test, geen momentopname, geen versimpeling van de werkelijkheid. Het is een bewustwordingsproces, een onderzoek naar wat jou motiveert en drijft. En omdat motivatie de belangrijkste bron is die jou aanstuurt, nemen we de tijd voor het proces. Daar kan geen test tegenop.

De motivatie analyse leert je wat jou drijft, wat energie geeft, elke dag opnieuw. Het vertelt je ook welke rol jou het beste past. Op welke manier jij het beste aangestuurd kunt worden. Welke vaardigheden je met plezier inzet, welke omgeving jou stimuleert en welke onderwerpen jou boeien. Met de motivatie analyse heb je een gids in handen die je echt verder brengt.

Je kunt het gebruiken om aanpassingen te doen in je huidige baan (jobcrafting). Of om elke toekomstige functie mee te vergelijken. Of om op zoek te gaan naar een functie waarin jij volledig tot bloei komt.

Op zoek naar motivatie en ambitie
Bel met MOtAM
Neem vrijblijvend contact op!