INDIVIDUELE COACHING

De methodiek van MOtAM is gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten van het gerenommeerde psychologenduo Deci & Ryan en andere vooraanstaande wetenschappers.

Meer dan 40 jaar onderzoek leerde beide hoogleraren dat ieder mens een aangeboren neiging heeft om bezig te zijn met interessante dingen en te zoeken naar verbintenissen tussen zichzelf en de (werk)wereld.

In de kern moet iedereen de vrijheid voelen werk te doen op de manier zoals hij of zij denkt dat het goed is, op een wijze die bij hem of haar past.

Individuele coaching - MOtAM

Die autonome, intrinsieke drive vormt de basis van de Zelfbeschikkingstheorie, waar de coaches van MOtAM op voortbouwen. Dit doen zij in combinatie met de methode die Arthur Miller ontwikkeld heeft, om op basis van activiteiten die plezier en voldoening gegeven hebben, een analyse te maken.

Gevoed door jarenlange ervaring zijn zij in staat mensen terug te leiden naar zichzelf en hun individuele talenten tot bloei te brengen.

Om vandaar uit de stap te zetten naar zinvol werk dat direct aansluit op iemands voorkeuren en intrinsieke motivatie.

Persoonlijke trajecten met een coach van MOtAM verschillen per persoon en zijn afhankelijk van de begeleiding na het onderzoek naar intrinsieke motivatie. Deze motivatie-analyse kost € 1.250,-. 

Op zoek naar motivatie en ambitie?
Bel met MOtAM
Neem vrijblijvend contact op!