Sollicitatietraining

Stel je voor dat je na jaren opeens weer moet solliciteren. Door het gemak van online solliciteren hebben bedrijven tegenwoordig keuze te over. Hoe kom je bij een werkgever dan met jouw mailtje boven op de virtuele stapel te liggen? Om in gesprek te komen dienen je brief en CV bovengemiddeld te zijn. En eenmaal op gesprek moet je boven alle andere kandidaten uitstijgen.

Uiteindelijk is je CV de sleutel tot succes. Hoe meer die over jou gaat, wat jou beweegt en motiveert, hoe groter de kans dat de deur voor jou openzwaait. Want als jij weet wat jou motiveert, waar jij elke dag energie van krijgt en goed in bent, kun je jouw toekomstige werkgever beter uitleggen waarom de functie voor jou bedoeld is. En –belangrijker nog- jij kunt tijdens een gesprek gerichter vragen stellen om er achter te komen of de functie echt 100% bij jou past.

sollicitatietraining - Een baan die bij mij past - MOtAM

Je inzicht over jezelf vergroten en je eigen drijfveren en persoonlijkheid serieus nemen. Daarmee wordt solliciteren een stuk eenvoudiger en eerder leuk dan lastig. Wij helpen je graag met gerichte trainingen & advies.

Sollicitatietraining - Human interest management - MOtAM

Op zoek naar motivatie en ambitie?
Bel met MOtAM
Neem vrijblijvend contact op!